zondag 25 maart Bier proeverij met Britse speciaalbieren


Aanvang 15u

Start 15.30u

Deze zondag middag zal in het teken staan van een aantal mooie speciaalbieren geimporteert uit het Verenigd koninkrijk.
Het zal gaan op inschrijving de kosten bedragen €20,- p.p. hierbij zullen dan diverse bieren geschonken worden en gaan er hapjes rond. Inschrijven kan in de pub zelf of via onze mail info@pubrossum.nl

Deze middag gaat in samenwerking met BRIT BEER.
Een kleine introductie;
Brit Beer importeert bieren uit het Verenigd Koninkrijk waar het brouwen van bier een eeuwenoude traditie is en waar vandaag de dag nog altijd met veel passie en liefde voor het product gebrouwen wordt.

Niet alleen de typisch Britse bieren zoals de bitters, pale ales, india pale ales, stouts en porters zijn bij ons verkrijgbaar maar ook bijzonder smaakvolle moderne en experimentele bieren van diverse prijswinnende micro-brouwerijen zijn onderdeel van het assortiment wat wij aanbieden.

Als trotse ambassadeurs vertegenwoordigen wij deze brouwerijen op de Nederlandse markt en voor een aantal ook in de rest van Europa.

Het assortiment zal continu aangevuld worden met nieuwe bieren van de beste onafhankelijke brouwerijen uit het Verenigd Koninkrijk en Ierland. We houden je via Facebook, Instagram en uiteraard onze Nieuwsbrief op de hoogte van de laatste nieuwe brouwerijen en bieren die binnen gaan komen.

Cheers – Slàinte