High Beer

Nieuw bij de PUB, geen ‘High Tea’, maar een ‘High Beer’.

Iedereen is bekend met de ‘High Tea’. Een theeproeverij die is aangekleed met zoetigheden en hartigheden. Vanaf nu is de tegenhanger van deze bekende proeverij ook te bestellen in de PUB, de ‘High Beer’.

Omdat wij één ieder willen laten genieten van nieuwe en/of “oude vertrouwde” bieren, kan je vooraf kiezen welke bieren de voorkeur hebben. bijvoorbeeld de Trappisten serie, wit/weizen combi, blondjes/brunettes of seizoensbieren en zelfs alcoholvrij behoren tot de mogelijkheden.

Om het compleet te maken worden de bieren welke u gekozen heeft vergezeld met verschillende spijzen van onze happenkaart. We maken een combinatie tussen onze kazen, worsten en hapjes van boven. Onze High Beer bestaat uit 3, 4 en 5 gangen. Hieronder de prijzen:

3 bieren + happen       € 18,50

4 bieren + happen       € 23,50

5 bieren + happen       € 28,50

De proeverij is van donderdag tot en met zondag te bestellen tussen 16:00 en 22:00. De High Beers zijn geschikt voor groepen tot 25 personen. Interesse in een High Beer? Zoek dan vrijblijvend contact op, dat kan telefonisch via 0418 664221 (Bistro In Petto) of stuur een mail naar info@pubrossum.nl

High Beers zijn alleen beschikbaar via reservering.